Organisaties worden geconfronteerd met uitdagingen op het gebied van mensen,

UNLOQ kan je helpen ze op te lossen.

“Wij begrijpen de vele verschillende uitdagingen waar organisaties vandaag de dag voor staan. We bestuderen, onderzoeken en zijn trots op het ontwerpen van innovatieve, op feiten gebaseerde oplossingen voor de ontwikkeling van mensen, waarbij we echt een verschil kunnen maken en de mens altijd centraal stellen.”

Alexander Waringa

Medeoprichter & Managing Partner

Vorming van leiders van het volgende niveau

Ben je op zoek naar vernieuwing en versterking van je leiderschap om je organisatie in turbulente tijden overeind te houden en te laten groeien?

Meer lezen

Een levendige en aantrekkelijke cultuur creëren

Hoe kun je de gewenste cultuur tot leven brengen en het gedrag van mensen in de hele organisatie afstemmen op deze cultuur?

Meer lezen

Je mensen betrekken en de productiviteit verhogen

Ben je nieuwsgierig naar manieren om de betrokkenheid van je personeel op een effectieve en schaalbare manier te vergroten?

Meer lezen

Werknemers bijscholen en hun potentieel ontwikkelen

Zelfbewustzijn stimuleren, zodat werknemers hun persoonlijkheid, motieven en invloed op anderen beter begrijpen via onze persoonlijke ontwikkelingsprogramma’s en coaching.

Meer lezen

Diversiteit, gelijkheid en inclusie bevorderen

Via onze programma’s Women in Leadership en DE&I geven we vrouwelijke professionals meer mogelijkheden op de werkvloer en ontwikkelen we de sociale vaardigheden die we nodig hebben om te floreren in de hedendaagse netwerkorganisaties.

Meer lezen

Vergroten van de capaciteit en het vermogen om te veranderen

Ontwikkel collectief gedrag dat leidt tot organisatorische verandering via onze programma’s Cultuurverandering en Bewustzijn en Agile Mindset.

Meer lezen

Vormgeven aan je volgende generatie leiders

“Organisaties hebben leiders nodig die een duurzame en inclusieve bedrijfscultuur kunnen creëren, complexiteit en ambiguïteit kunnen omarmen, het onoplosbare kunnen aanpakken en de kracht van hun mensen kunnen benutten.”

Macarena Vergara

Hoofd L&D Humanitaire en ontwikkelingssector

Vorming van leiders van het volgende niveau

Nieuwe trends volgen elkaar snel op en drukken hun stempel op de besluitvorming. Dit maakt één ding duidelijk: de behoefte aan next-level leiders is nog nooit zo groot geweest. Next-level leiders onderscheiden zich door echt te geven om degenen aan wie ze leiding geven, door de juiste vragen te stellen, door te inspireren en te verbeelden en door hun leergierigheid.

Succesvolle leiders van het volgende niveau zijn meesters in verandering en veerkracht. Gedrags- en persoonlijkheidskenmerken zijn cruciaal voor het vermogen van next-level leiders om hun organisaties te leiden, te ondersteunen en te laten groeien. Ze moeten in staat zijn om een sterk gevoel van doelgerichtheid in het hele bedrijf te stimuleren om richting te geven aan de toekomst en de prestaties sterk te beïnvloeden.

Als UNLOQ creëren we krachtige leiderschapsreizen in nauwe samenwerking met onze klanten.

Een levendige en aantrekkelijke bedrijfscultuur creëren

In de wereld van vandaag moeten organisaties het hoofd bieden aan een nieuwe reeks uitdagingen en de behoefte aan versnelde verandering. Vooruitstrevende organisaties met een levendige cultuur zullen overleven. Omdat een aantrekkelijk cultureel klimaat prestaties en innovatie stimuleert, samenwerking en creativiteit aanmoedigt en eigenaarschap en verantwoordelijkheid aanwakkert.

Wij helpen organisaties een betekenisvol werkklimaat te creëren dat de energie genereert om een gemeenschappelijk doel te omarmen en het vermogen van een organisatie om te bloeien te bevorderen.

Je mensen betrekken en de productiviteit verhogen

Veel bedrijven richten zich op het ontwikkelen van hun verkoop- en marketingstrategie. Ze zijn zich ook bewust van het belang van betrokken medewerkers. Ze weten echter niet hoe ze de betrokkenheid kunnen vergroten. Net als marketing en verkoop is de betrokkenheid van werknemers direct gerelateerd aan productiviteit en prestaties. Bovendien blijkt uit statistieken dat het ook de kosten kan verlagen.

Teams met een hoge werknemersbetrokkenheid zijn 21% productiever. Betrokken werknemers hebben 27% meer kans om uitstekende prestaties neer te zetten (Gallup). Betrokken werknemers hebben tot 87% minder kans op verloop (inside6q).

Het verhogen van de betrokkenheid is de investering waard omdat het rendement waarschijnlijk uw productiviteit zal verhogen en de groei van uw bedrijf zal stimuleren. En het zal ervoor zorgen dat uw bedrijf met succes werknemers kan aantrekken, behouden en ontwikkelen.

Werknemers bijscholen en hun potentieel ontwikkelen

Het tempo van de veranderingen blijft stijgen en in de geglobaliseerde wereld van vandaag wordt er steeds meer van werknemers gevraagd. Het probleem van de vaardigheidskloof is zo ernstig dat Gartner onlangs heeft vastgesteld dat 58% van de werknemers nieuwe vaardigheden nodig heeft om hun werk succesvol uit te voeren.

Het World Economic Forum voorspelt ook dat bedrijven die snel handelen om hun personeel bij te scholen, de concurrentie voor kunnen blijven. Investeren in training & ontwikkeling helpt werknemers hun potentieel te ontwikkelen en vaardigheden te ontwikkelen die meer waarde toevoegen aan het werk dat ze doen, en die dus direct ten goede komen aan uw bedrijf.

Ook belangrijk is de waarde die werknemers en werkzoekenden hechten aan ontwikkelingsmogelijkheden bij het overwegen van aanbiedingen. Door leren en ontwikkelen tot een speerpunt van je bedrijfscultuur te maken, verbeter je de betrokkenheid van werknemers, verhoog je het behoud van personeel en trek je topkandidaten aan.

Diversiteit, gelijkheid en inclusie bevorderen

Hoewel veel bedrijven de afgelopen jaren meer aandacht hebben besteed aan diversiteit, gelijkheid en inclusie, is er nog veel ruimte voor verbetering. Diverse teams bevorderen de betrokkenheid en productiviteit van werknemers. Ze vergroten het probleemoplossend vermogen omdat verschillende perspectieven kunnen helpen om zakelijke uitdagingen op een nieuwe manier te benaderen.

Het onderzoek van Mckinsey toont aan dat diversiteit op de werkvloer innovatie bevordert en de financiële prestaties verbetert. Andere onderzoeken hebben ook aangetoond dat bedrijven met een solide DEI-aanpak beter presteren en veerkrachtiger zijn. De reden is duidelijk: meer diverse bedrijven hebben een hoger niveau van innovatie, betrokkenheid en samenwerking.

We werken samen met organisaties om een inclusieve mentaliteit en gedrag te ontwikkelen bij leiders, teams en individuen om zo een echte cultuur van diversiteit, gelijkheid en inclusie te creëren.

“We moeten veranderen. Omarm de verandering. Zet je in en verander.”

Laat je inspireren door deze Nationale Politiezaak

Vergroten van de capaciteit en het vermogen om te veranderen

De druk om te innoveren, transparanter te zijn en bij te blijven in een volatiele, onzekere, complexe en ambigue wereld zorgt ervoor dat leiders hun organisaties pushen om zich snel aan te passen en te adopteren. Toch lijken maar weinig leiders zich bewust te zijn van de impact op de mensen die betrokken zijn bij het verwerken van snelle snelheden en grote veranderingen.

Deze leiders zullen waarschijnlijk te maken krijgen met ‘verandermoeheid’. Vaak wordt verandering behandeld als een ‘initiatief’ of ‘project’ met veel nadruk op scorecards en rapportage. Uit onze ervaring blijkt dat om verandering succesvol te realiseren, organisaties de menselijke factor van verandering moeten benadrukken. Recent onderzoek van McKinsey bevestigt dat ‘change capability’ opbouwen veel verder gaat dan traditionele training.

Het is een kans voor leiders om mensen te stimuleren om de transformatie te ondersteunen. Een goed ontworpen programma met effectieve capaciteitsopbouw zal de juiste mentaliteit en gedragingen vormen om de transformatie te versnellen.

JE POTENTIEEL ONTPLOOIEN

Wij bieden uw organisatie innovatieve oplossingen voor de ontwikkeling van mensen en leiderschapstrajecten op maat.