Teamoplossingen

Met onze meeslepende programma’s maximaliseren we de betrokkenheid, verbeteren we de samenwerking en creëren we teams die topprestaties leveren.

Teamontwikkeling & teamcoaching

Onze teamontwikkelingsprogramma’s bouwen aan uw vermogen om doelgerichte teams met een hoge mate van vertrouwen te creëren, waarin diverse teamleden zullen floreren en hun organisatie besluitvaardig zullen leiden en transformeren.

We beginnen het ontwikkelingsproces met een diagnostische fase waarin we de huidige kwaliteit van het team meten op gebieden als teameffectiviteit, samenwerking en onderlinge communicatie.

Vervolgens vertalen we onze diagnostische bevindingen in een gemengde aanpak op maat die persoonlijke of virtuele workshops, actieleerlabs, begeleide intervisie en team- of individuele coaching kan combineren.

Het ervaren van een teamontwikkelingstraject, onder begeleiding van onze trainers, coaches en facilitators, bouwt wederzijds vertrouwen en steun op onder de teamleden. Onze aanpak inspireert een verhoogd niveau van betrokkenheid en versnelt de effectiviteit van het team wat resulteert in meer samenwerking en verbeterde interpersoonlijke communicatie.

Gecertificeerd Agile Team Coach Programma

Upgrade je Teamcoaches tot Certified Agile Team Coaches via ons Agile Team Coaching Certificeringsprogramma, geaccrediteerd door ICAgile. Dit programma bestaat uit twee certificeringen: Agile Team Facilitator (ATF) en Agile Coach Certification (ACC).

Tijdens deze training richten we ons op de ICAgile gecertificeerde expert in Agile Coaching. Dit omvat zowel Agile Team Facilitator als Agile Coaching. Dit zijn kennis- en competentiegerichte trainingen die je veel mogelijkheden bieden om je kennis en competenties te demonstreren.

ICAgile is de belangrijkste accrediteur voor Agility competenties, en zij bieden tal van Agile leertrajecten aan. Ons programma bestaat uit 35 uur training waarvan de meerderheid synchrone activiteiten zijn, verspreid over 16 sessies van 2 uur binnen 16 weken.

Mijn team is geëvolueerd naar een cultuur van vertrouwen en open communicatie

“Met UNLOQ creëerden we een echte cultuurverandering op mijn afdeling. Ik zag het gedrag snel veranderen. Mijn team heeft een cultuur ontwikkeld van open communicatie, meer vertrouwen en psychologische veiligheid, waardoor het goed presterende karakter van de afdeling en de wendbaarheid van de groep om om te gaan met voortdurend veranderende en uitdagende bedrijfsdoelstellingen een impuls hebben gekregen en behouden. UNLOQ’s persoonlijke en flexibele aanpak en hoogwaardige service zijn zeer aan te bevelen. Het is een groot genoegen om met hen samen te werken.”

Ellen Lavrijsen

Global Head Legal Wholesale Banking – ING Bank

UNLOQ je potentieel

Wij bieden uw organisatie innovatieve oplossingen voor de ontwikkeling van mensen en leiderschapstrajecten op maat.