Onze inzet voor diversiteit, gelijkheid en inclusie

We ademen diversiteit bij UNLOQ omdat het deel uitmaakt van ons DNA

Onze toewijding in het kort

We ontmoeten elk individu zoals ze zijn en werken met hun authentieke zelf.
We handelen vanuit het bewustzijn van de specifieke kenmerken en uniciteit van mensen en omarmen hun volledige identiteit.
We zien alle mensen als gelijken; acceptatie en vrij zijn van vooroordelen geven vorm aan elke relatie.
We koesteren onze inclusieve lens: etniciteit, geslacht, ras, handicap, geslacht, achtergrond, leeftijd en religie.

“Al met al maken we van inclusieve ontwikkeling een ambacht. We worden gedreven door diversiteit, inclusie en gelijkheid en nemen verantwoordelijkheid voor waar we voor staan.”

Kuswadi Hedeir

Senior Coach & Trainer

Gemeenschappelijke grond

UNLOQ draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de samenleving op internationaal niveau. Dit bereiken we door het ontwerpen en leveren van uitstekende leer- en ontwikkelingsprogramma’s die erop gericht zijn het beste in mensen naar boven te halen. We kunnen dit werk alleen doen door mensen te willen leren kennen en begrijpen. Door achtergronden en verschillen in cultuur en taal te begrijpen en daarop in te spelen. Alleen door diversiteit en inclusie te omarmen kunnen we deze programma’s overal ter wereld leveren. Onze mensen sluiten daar naadloos op aan: divers als ze zijn, over cultuur, achtergrond, etniciteit, geslacht, geslachtsidentiteit, ras, handicap, leeftijd en religie heen.

Ook onze oprichters hebben verschillende achtergronden, hebben in verschillende landen gewoond (en wonen nog steeds) en zijn allemaal getrouwd met een partner met een andere etnische achtergrond. Nieuwsgierigheid naar en een open blik op andere mensen is daarom de gemeenschappelijke basis waarop UNLOQ is gebouwd. Dit komt ook tot uiting in de kernwaarden van onze organisatie.

Lees hieronder meer over de verschillende thema’s binnen onze verbintenis. 👇🏼

Salimatou Balde

Gelijkheid en billijkheid

“We geloven sterk dat alle mensen gelijk zijn en we streven ernaar bij te dragen aan gelijkheid. We erkennen de waarden en overtuigingen van anderen: we respecteren diversiteit en onthouden ons van het veroorzaken van schade. Deze erkenning moet zichtbaar zijn in ons gedrag en in de manier waarop we communiceren. Daarnaast is ons geloof in gelijkheid verankerd in de kern van onze leer- en ontwikkelingsaanpak. Onze aanpak omvat de ‘beleefdheidstheorie’, die gelijkheid tussen mensen als uitgangspunt neemt voor communicatie en toegepast kan worden over culturen heen.”

Salimatou Balde

L&D programmamanager

Gerespecteerd en gewaardeerd worden

“Inclusie is de hoeksteen van onze gedragscode. We helpen automatisch anderen, betrekken alle stemmen en bevorderen een goede teamgeest. We beledigen, discrimineren of pesten anderen niet en worden wederzijds verantwoordelijk gehouden voor ons gedrag. Als we ongepast of onethisch gedrag ervaren, pakken we dit aan, omdat we willen dat iedereen die bij en met UNLOQ werkt zich opgenomen, geaccepteerd, gerespecteerd en gewaardeerd voelt om wie hij of zij is, ongeacht geslacht, leeftijd, genderidentiteit, religie, ras, etniciteit, handicap, klasse of andere achtergrond. Iedereen is welkom bij UNLOQ en heeft gelijke kansen.”

Sharifah Raudhah

Senior Coach & Trainer

Dienend leiderschap

“We verwachten van onze leiders dat ze een werkomgeving creëren waarin elk individu zich gesteund en geïnspireerd voelt en de kans krijgt om zich te ontplooien en zijn of haar volledige potentieel te benutten. Ook moeten ze introspectief zijn, zich bewust zijn van hun onbewuste vooroordelen en openstaan voor feedback en andere perspectieven.”

Puja Mathur

Senior Coach & Trainer

De capaciteit van het personeel versterken

“Wanneer we nieuwe mensen werven, trekken we de persoon aan die onze kernwaarden onderschrijft en naleeft en die de meeste waarde aan het team zal toevoegen. We nemen mensen aan op basis van hun houding en streven naar een zo groot mogelijke diversiteit. Hierdoor beschikken we over een grote verscheidenheid aan capaciteiten, ervaringen en perspectieven. Het stelt ons in staat om te werken met de slimste talenten over de hele wereld en maakt ons nog flexibeler en innovatiever.”

Yu Mee Tan

Senior L&D Lead Consultant

Toegankelijke werkplek

“We vertalen inclusie ook in de manier waarop we onze werkplekken ontwerpen. We zorgen ervoor dat ze toegankelijk en ergonomisch zijn en aangepast aan de behoeften van elk individu. We besteden speciale aandacht aan eventuele aanpassingen of extra middelen die nodig zijn voor mensen met een handicap. We geloven dat het essentieel is dat mensen met een handicap zich thuis voelen bij UNLOQ, gelijke kansen krijgen en hetzelfde hoge niveau van werktevredenheid bereiken.”

Paul Musoke

Senior Coach & Trainer

Onze partnerschappen

“We promoten het belang van gelijkheid, diversiteit en inclusie zowel intern als naar buiten toe. We werken alleen met leveranciers die dezelfde waarden delen en die we aanmoedigen om een diversiteits- en inclusiebeleid van hoge kwaliteit te voeren. En we ondersteunen actief organisaties die streven naar gelijke kansen voor mensen.”

Helena Goncalves

Senior Coach & Trainer